4. međunardni vaterpolski turnir ” Tintilinić” S . Brod

Vikend 18. i 19. 05. smo iskoristili za sudjelovanje na 4. međunarodnom vaterpolskom turniru “TINTILINIĆ” u Slavonskom Brodu za igrače rođene 2004. i mlađi. Na turniru je uz našu ekipu, sudjelovalo i 11 ekipa ( Koper, Invictus – Sarajevo, Torpedo- Sarajevo, Borac -Banja Luka, Osijek, Mursa- Osijek, Zagreb, Lošinj, Marsonia- Sl. Brod, Marsonia 2, ŽVK Marsonia).
Bili smo u grupi sa Torpedom i Lošinjem  i nakon što smo izgubili obje utakmice u grupi (Lošinj 11:6 i Torpedo Sarajevo 9:4), zadnju utakmicu dana smo igrali protiv Borca iz Banja Luke koju smo dobili 10:4 i tako si osigurali borbu za plasman za 9. mjesto. 
Zadnjeg dana turnira smo igrali sa ŽVK Marsonia (kombinirana ženska ekipa Murse, Marsonije i Lošinja) koju smo dobili 14:3 i na kraju završili na 9. mjestu. 
Moramo istaknuti da nam je ovaj turnir bio odlična prigoda za evaluaciju dosadašnjeg rada , da vidimo gdje smo u ovom godištu jer smo do sada u ovoj kategoriji gubili utakmice velikom razlikom na turnirima na kojima smo sudjelovali , ovaj puta je to ipak bilo i više nego zadovoljavajuće i ova ekipa je pokazala veliki kvalitativni pomak u odnosu na prijašnje utakmice.
Želimo na kraju našim igračima čestitati na borbenosti i igri na turniru i nadamo se da će dečki nastaviti napredovati i dalje.

Čestitke VD Koper na osvojenom prvom mjestu do kojega je došao pobjedom u finalu protiv Lošinja, te zahvala domaćinu na dobroj organizaciji.
Konačni poredak: 1.Koper 2. Lošinj 3. Invictum 4. Mursa 5. Torpedo 6. Zagreb 7.Osijek 8. Marsonia 9. Vukovar 10.ŽVK Marsonia 11. Borac 12. Marsonia 2

Posjetite nas
Trg Dražena Petrovića 2, 32000 Vukovar - BAZEN
Dr. Franje Tuđmana 29, 32000 Vukovar
099 767 4242