Predstojeći vikend u punom pogonu

Ovog vikenda u subotu i nedjelju svi naši igrači će biti u pogonu, odnosno sve kategorije koje trenutno imamo od škole vaterpola do mlađih juniora igrati će svoje utakmice.
Prvo nam u subotu 09. 11. u 18:00 sati igraju Prvenstvenu utakmicu kvalifikacija za mlađe kategorije mlađi kadeti protiv Marsonije, poslije njih u 19:00 igraju mlađi juniori također protiv Marsonije. I jednima i drugima je ovo prva utakmica ove sezone i želimo im što bolju igru i rezultat u ovim utakmicama. Nakon toga u nedjelju naša škola vaterpola ide u Osijek igrati trening utakmicu protiv curica Murse, a to će biti uzvratni susret jer smo već odradili jedan takav trening u Vukovaru, i kako su i jedni i drugi početnici dogovorili smo nastavak suradnje u vidu ovakvih utakmica i treninga što je više moguće. Utakmica se igra u nedjelju u 08:30. Sretno našim malima i Mursinim curicama.
I zadnja utakmica ovog vikenda biti će u nedjelju u 12:00 gdje igraju naši kadeti protiv Osijeka u Vukovaru. Ova kategorija ima dvije pobjede u nizu i želimo im da odigraju što bolje i da taj niz nastave i u nedjelju.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu u subotu i nedjelju na vukovarski, a i osječki bazen pogledati ove utakmice koje smo najavili

Posjetite nas
Trg Dražena Petrovića 2, 32000 Vukovar - BAZEN
Dr. Franje Tuđmana 29, 32000 Vukovar
099 767 4242