Srebro u Cavtatu za ml. kadete

Mlađi kadeti osvojili 2. mjesto na turniru u Cavtatu, odmah iza dubrovačkog Juga. U Vukovar stigao i pehar za najboljeg strijelca turnira

U proteklih tjedan dana naši mlađi kadeti i mlađi juniori bili su na sedmodnevnim pripremama na poziv VK Cavtat, a sve u sklopu suradnje ova dva kluba koja traje već dvije godine.
Mlađi kadeti su tijekom ovih priprema sudjelovali na turnir „Cavtat 2020“ kojega su odlično odigrali i u konkurenciji 5 klubova (Gusar Mlini, ŽVK Jug, VK Jug, Cavtat i Vukovar) osvojili odlično drugo mjesto izgubivši samo utakmicu protiv Juga. Naš igrač Gabriel Kršić proglašen je za najboljeg strijelca turnira, tako da smo se kući vratili puni dojmova, s dva pehara i osvojenom srebrnom medaljom. Prošle godine bronca , ove godine srebro jasan su pokazatelj kvalitetnog rada te ovom prigodom čestitamo svim igračima i njihovim trenerima na ovome rezultatu.
Treba također naglasiti da smo na pripreme vodili i 5 najredovitijih igrača iz škole vaterpola, odnosno mlađih nada koji su se odlično uklopili i izdržali jak ritam treninga i utakmica.
Uz mlađe kadete na put u Cavtat išli su i mlađi juniori, koji su ovo putovanje iskoristili za pripremu za nadolazeće finale Kupa Hrvatske koje će se održati u Zadru 13. – 16. 07.
U ovoj kategoriji nismo planirali veliki broj utakmica nego su ti igrači iznimno naporno radili svih 7 dana, odigrali jednu sparing utakmicu te se fizički i tehničko-taktički pripremali za nadolazeće Prvenstvo.
I bez obzira i na rezultat utakmica i turnira, i na broj preplivanih i pretrčanih kilometara, ipak najbolju ocjenu ovih priprema dao je direktor hotela „Cavtat“ u kojem je boravilo 30 naših igrača uzrasta od 10 do 16 godina, koji je rekao su naši dečki bili jedna od najboljih grupa što je odsjela u hotelu do sada. Jer ako postoji disciplina, momčadski duh i zajedništvo, ako se poštuje hijerarhija to je jedini ispravan put u nastanku kompletnog sportaša, a kada sve to imaš onda i ovakav rezultat nije iznenađenje i dođe ranije nego mu se nadaš. I zato čestitke svim igračima i trenerima koji su bili dio ove cavtatske priče u kojoj su nam uz odlične uvjete rada domaćini vrlo kvalitetno osmislili i slobodno vrijeme u vidu obilaska Dubrovnika, pogled sa zidina na Grad, posjet pomorskom muzeju, akvariju, jednodnevni boravak i roštilj na otoku Mrkanu, odlazak u Aquapark…
Zbog svega ovoga od srca hvala VK Cavtat i njegovom Predsjedništvu, Upravi i trenerima. Veselimo se nekim novim susretima.

Posjetite nas
Trg Dražena Petrovića 2, 32000 Vukovar - BAZEN
Dr. Franje Tuđmana 29, 32000 Vukovar
099 767 4242